Tuesday, April 10, 2012


selline vaade aknast...

...asendus sellise vaatega

olen valencias p2rast pikka reisi: 04.45 start tartust, 8.30 lennukile tln-riga, riiast barcelonasse, barcelonast valenciasse rongiga. ja siis taksoga korterisse. teiste s6nadega 14 tundi ja tuisust mandariinipuu alla.
barcelonas kauaoodatud s88gipaus santsi rongijaama ees
mainitud mandariinipuualune

eile oli meil v2ike tutvumis6htu seltskonnaga (9 - kolm kokka, kolm rekreatsiooni6pilast ja kolm turismi-reisi-korraldajat vmt) ehk siis m2ngisime meie korteris (me oleme alduriga kahekesi mingis hiigelapartmentis kaarte.


t2na me k2isime kohas, kus oli elajaid pingviinidest ja delfiinidest haide ja raideni. delfiinid tegid etendust ka, ma ei ole kunagi n2inud sellist asja enne ja... wow. yhes6naga me k2isime valncia ciudad de artes y cienciase osas nimega océanograf, mis on tohutu veemaailm.
eri akvaariumikeskkondades tutvustatakse k6iksugu liike vahemerest, ookeanist, arktikast, antarktikast, soolinde... nagu loomaaed, aga pigem nagu kalaaed. seal on klaastunnelid vee all nii, et haid ujuvad koos semude raide jnega yle ja n2eb iga nurga alt v2ga erinevaid elukaid.
n2iteks rai k6hu alt eks
või hoopis hai k6hu alt, eks
pingviinid

ainult vaalasid polnud seal. ja k6ikjal m2ngis m6nus mahe muusika, t2iesti mystiline rahustav ja meditatiivne paik.
helendavad meduusid
veripunased merit2hed

veripunased linnud

selline steampunk merhobu

merekoletis. no mingi ytleme meeter korda poolteist meetrit tegelane

pilet maksis 21 euri, aga see oli seda v22rt ja veel enamgi. k2isime ringi 6 tundi suud ammuli ja unustasime tyhjad k6hud ja selle, et vett tuleks ka juua vahepeal =) l6puks oli suu kuiv ja k6ht vastu selgroogu, aga meel oli ikka hea.


nyyd k2isime alduriga veel hilist kohvi joomas toredas baaris, kuhu plaanime millalgi tagasi minna ja varsti on magamise aeg kah. homme kella 10ks vastuv6tvasse kooli minek ja siis praktikakohtadesse. eks n2is.

1 comment:

Relku said...

Oi kui kadedaks teeb :(

See akvaarium küll mitte - neid olen väisanud igal pool. Aga väga põnev tundub olevat teil. Kaasmaalastega on ilmselt ikka toredam sellist seiklust ette võtta...edu teile kallikesed!

Relks